Süper Amatör'de yarış kızışıyor

Süper Amatör Küme de 7.hafta da geride kaldı. Lider Odunpazarı’nın önceki gün puan kaybetmesinin ardından Sağlıkspor’u 3-2 yenen Demirspor puan farkını 2’ye indirdi. Alpagut ve Osmangazi Üniversitesi de kazanarak zirve yarışından kopmadı.

Süper Amatör'de yarış kızışıyor
04 Aralık 2017 Pazartesi 13:40

Süper Amatör Küme de her geçen hafta heyecan artarken, farklı bir hikaye yaşanıyor. Odunpazarı’nın önceki gün DSİ Bent ile 3-3 berabere kalmasının ardından gözler Demirspor’a çevrilmişti. Sağlıkspor önüne çıkan Lokomotif ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Fakat Sağlıkspor ikinci yarıda skoru 2-2’ye getirse de Dem-Dem son dakikalarda bulduğu golle mücadeleyi 3-2 kazanmayı bildi. Şekerspor evinde Osmangazi Üniversitesi’ne 3-1 kaybederken, Baranselspor’u 7-0 yenen Alpagut zirve yarışına tutundu.

Haber ve Fotoğraflar: Varol Alkılıçgil

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.