FİNAL MAÇINA DAKİKALAR KALDI

Eskişehirspor’un kaderini belirleyecek olan karşılaşmaya sabah saatlerinde başlayan akın tamamlandı. Bazı Eskişehirspor taraftarları Antalya Stadı’na ulaştı.

FİNAL MAÇINA DAKİKALAR KALDI
04 Haziran 2017 Pazar 18:55

Eskişehirsporlu taraftarlar sabah saatlerinden itibaren Eskişehirspor ile Göztepe arasında oynanacak final maçı için Antalya’ya akın etti. Bazı taraftarlar günler öncesinden Antalya’ya kamp kurarken, bugün sabah saatlerinde yaklaşık 12 bin civarında taraftarın bazıları organizasyonlar ile bazıları ise özel araçları ile Antalya yolunu tuttu. Antalya girişinde polis kontrol noktalarında durdurulan taraftarlar 18.00 sularından itibaren polis eşliğinde maçın oynanacağı Antalya Stadı’na götürüldü. Zorlu doksan dakikaya ev sahipliği yapacak stadyuma ulaşan taraftarlar olduğu gibi, çok sayıda taraftar sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.   


Behçet Albayrak “Taraftar inanmış ”
 

Final karşılaşmasını Antalya’dan takip edecek olan İstikbal Gazetesi Spor Muhabiri Behçet Albayrak, yol boyunca taraftarların inancına şahitlik edecek pek çok sahne ile karşılaştıklarını belirtirken, “Eskişehirspor için sadece şampiyonluk mücadelesi değil bir kurtuluş savaşı. Taraftarlar bunun farkında. Yol boyunca bu durumun farkında olan taraftar kitlesine sahip olduğumuza şahitlik ettik” dedi. Taraftarların stada yavaş yavaş girmeye başladığını belirten Albayrak, “Gergin bir havada oynanacak maç için güvenlik önlemleri oldukça üst seviyede.  Bir kaç münferit olay yaşanmış. Gönül bu olaylarında yaşanmamasını istiyor. Umut ediyorum, buradan hem arzuladığımız şampiyonluk kupasını alırız, hem de tüm taraftarlarımız sağlıklı bir şekilde Eskişehir’e dönerler” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.