HAYDİ ÇOCUKLAR

Tüm şehir nefesini tuttu artık. Kader maçına dakikalar kaldı. Tüm sözler söylendi. Taraftar Antalya’ya akın etti. Şimdi tüm gözler Eskişehirspor’u Süper Lig’e taşıyacak 11 altın adamda.

HAYDİ ÇOCUKLAR
04 Haziran 2017 Pazar 19:41

İlk ikiye girerek Süper Lig’e çıkma şansını değerlendiremeyen Eskişehirspor, bugün Play Off’lar ile gecikmiş bir mutluluğa imza atıyor. Taraftar sezon boyunca kelimenin tam anlamıyla takım ile beraber yattı kalktı. Şimdi zurnanın "Süper Lig" dediği yere geldik. Eskişehirsporlu futbolcular bugün bu başarıya imza atarsa şehrin kalbine heykellerini dikecekler.
 
Maçın karnesi
Eskişehirspor ile Göztepe şimdiye kadar 32 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Eskişehirspor 16 galibiyet çıkarırken, Göztepe ise 9 galibiyete imza attı.
 Denizli önde
Mustafa Denizli ile Yılmaz Vural şimdiye kadar 12 karşılaşmada karşı karşıya gelirken Mustafa Denizli bu karşılaşmalarda 7 galibiyet hanesine yazdırdı. Yılmaz Vural ise 4 kez sahadan galibiyet ile ayrılan taraf oldu 1 maç ise beraberlik ile sonuçlandı.  
 Eskişehirspor’un tahmini on biri: Boffin, Tarık, Kamil, Uğur, Hakan Dorukhan, Hürriyet Hasan Hüseyin, Ofoedu Erkan Bruno
Göztepe’nin tahmini on biri: Günay, Tanju, Emre Can, Leo, Canberk, Gosso, Segbefia, Halil, Jahovic, Tayfur, Umut Nayir
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.