ESKİŞEHİRSPORLU TARAFTARLAR AÇLIK GREVİ BAŞLATTI

Olağanüstü Genel Kurula sayı günler kalmasına karşın başkan adayının çıkmaması, Eskişehirspor’un kaderine terk edilmesi üzerine taraftarlar Vali Hanefi Demirkol Tesislerine çadır kurarak açlık grevi başlattı.

ESKİŞEHİRSPORLU TARAFTARLAR AÇLIK GREVİ BAŞLATTI
03 Ekim 2019 Perşembe 17:43

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, şehrin atanmış ve seçilmişlerine seslenerek, “Günlerdir Eskişehirspor taraftarının sesine kulak tıkayan. Eskişehirspor’un yok oluşuna bir köşeye çekilip bakan, şehrimizin bütün seçilmişlerinin ve atanmışlarının hep bir arada, birlikte, hiçbir siyasi görüş fark etmeksizin toplu şekilde aramızda görmediğimiz sürece artık tesislerde açlık grevimiz başlamıştır. Bu şekilde devam edecektir. Şehrin atanmış ve seçilmişleri bir araya gelip Eskişehirspor için bir çözüm arayışı içine girmedikleri sürece bu eylememiz devam edecektir” dedi.

Eski Başkan Sinan Özeçoğlu’na destek isteyen Diri, “Sinan Başkan manevi olarak bile desteklenmeli. Bu ateşten gömleği giymeye niyetli biri varken halen kibirlenmek, ulaşılmaz tavırlar sergilemek Eskişehir gibi modern ve Yunus Emre gibi hoşgörü şehrinin seçilmişlerine yakışmamaktadır" ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.