ESKİŞEHİR İÇİN MÜCADELE EDİN

Eskişehirsporlu taraftarlar Vali Hanefi Demirkol Tesislerine giderek, hafta sonu oynanacak olan Fatih Karagümrük maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara moral verdiler.

ESKİŞEHİR İÇİN MÜCADELE EDİN
03 Ekim 2019 Perşembe 17:58

Eskişehirsporlu taraftarlar Vali Hanefi Demirkol Tesislerine giderek, hafta sonu oynanacak olan Fatih Karagümrük maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara moral verdiler.

Antrenman öncesi futbolculara baklava ikramında bulunan  Siyah- Kırmızılı taraftarlar, hafta sonu galibiyet beklediklerini ifade ettiler. ETB Başkanı Murat Diri, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’a başarılar dileyerek, “Kulübün içinde bulunduğu durumdan dolayı hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunamamıştık.  Arkadaşlardan bu hafta oynanacak maçının önemini bizler kadar biliyorlar. Hem Eskişehir’in hem de kendi kaderlerini belirleyecekleri bir maç. Geçen sene daha kötü durumda lige başladık. Geçen sene tribünler daha ateşliydi. Burada lisansı çıkmadığı halde kalan birçok kişi vardı. Biz aynı ruhu, mücadeleyi ve birlikteliği bu sene de yakalamak istiyoruz.  Maddi problemleriniz var. Bizler elimizden gelen her şeyi yapıyoruz sizin için. Bu hafta saha çıktığınızda yine on bilerce kişiyi göreceksiniz. Bu hafta bizim direncimizin artması, Eskişehirspor’un önünün açılması anlamında bir galibiyete ihtiyacımız var. Bizler size güveniyoruz. Belki paranız ödenir ama hakkınız ödenmez. Bu hafta tribündeki on binler için mücadele edin. Yavrularımız için mücadele edin, binlerce genç için mücadele edin. Ve umutlarımız yaşasın” dedi.

Ziyaret için taraftara teşekkür eden Kaptan Sezgin Coşkun ise, “Bize güvendiğiniz ve sürekli desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Çok zorlu süreçten geçtik. Geçen sene bu süreci bir ve beraber olduğumuz için aştık. Bu sene de birlikteliği sağlayarak aşacağız. Güzel şeyler konuşacağız. Yeni hocamızla ekip olarak yeniden motivasyon olduk. Milli takım arasına en iyi şekilde girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.