DEMİRBAKAN SABIR İSTEDİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan  önlerinde 28 maç olduğunu, takımın ligde kalacağını söyledi.

DEMİRBAKAN SABIR İSTEDİ
03 Ekim 2019 Perşembe 18:15

Eskişehirsporlu taraftarlar Vali Hanefi Demirkol Tesislerine giderek, hafta sonu oynanacak olan Fatih Karagümrük maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara moral verdiler. Antrenman öncesi futbolculara baklava ikramında bulundular.

Taraftarlara seslenen Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan , “Bu takıma teknik, taktik, kondisyon ve artı psikolojik destek vermeye geldim. Altınordu maçından sonra takımın özgüveni geldi. Herkes işini yaparsa bizim işimiz olur. Camiaya güvenerek geldim. Mazeret yok. 3 tane final kaybettim hiçbir zaman hakem, federasyon demedim.  Allah istemedik dedik. Yavaş yavaş, sabırla belli bir noktaya geleceğiz” dedi.

Demirbakan ligde kalacaklarını ifade ederek, “Kümede rakiplerimiz arasında 9 puan fark var.  28 tane de maç var. Rahat  rahat biz bunu atlarız. Ondan sonra önümüzdeki senenin planlamasını yaparız. Ama hep beraber.  Daha önce buraya geldiğimde takım küme hattındaydı. Düşürme hocam dediler, biz lider olduk. Biz bunun reklamını yapmadık” şeklinde konuştu.

Hatayspor maçında sonra yapılan eleştirilere de değinen Demirbakan, “Futbol akılla oynanan oyundur. Futbol satrançtır. Ben futbolcuma derim, ‘hakeme saldır, ona tokat at’ öyle bir futbol yok. Eskişehirspor etik değerlere bağlı olarak doğrularını oynamaya çalışacak” ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.