ESKİŞEHİRSPOR:1 BALIKESİRSPOR:2

6 haftadır rakiplerine gol atamayan Balıkesirspor, Eskişehirspor’u 2-1’lik skor ile yendi. Kırmızı Şimşekler bu şok galibiyet ile ciddi anlamda moral kaybı yaşadı.

ESKİŞEHİRSPOR:1 BALIKESİRSPOR:2
21 Aralık 2019 Cumartesi 18:17

Ateşli taraftarının karşısında Balıkesirspor’u konuk eden Eskişehirspor karşılaşmanın 4. Dakikasında yediği gol ile 1-0 mağlup duruma düşerken bu gole 11. Dakikada Erdal akdari ile karşılık verdi. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1’lik beraberlik ile girdi. İkinci yarıda özellikle 50. dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Eskişehirspor, 73. Dakikada Balıkesirspor'un hızlı atağı sonrasında kalesinde 2. golü gördü. Bu golün ardından Sissokko ve Emre Güral ile rakip kalede tehlike yaratan Kırmızı Şimşekler, beklediği golü bulamayınca karşılaşma Balıkesirspor’un 2-1’lik galibiyeti ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.