B PLANI DEVREDE

Eskişehirspor yönetimi karar aşamasına geldi. Balıkesirspor maçı öncesi kadroyu koruma düşüncesi ile hareket eden Eskişehirspor Yönetimi, yeni bir yapılanmaya giderek, kadrodaki bazı futbolcular ile yolları ayırarak genç futbolcular ile yoluna devam edecek.

B PLANI DEVREDE
21 Aralık 2019 Cumartesi 18:36

Balıkesirspor maçı ile birlikte yönetimin, radikal kararlar alma ihtimali bir hayli yükseldi. 5 futbolcunun kulüpten ayrılma hakkı bulunurken, Eskişehirspor Yönetimi Balıkesirspor maçı öncesinde bu futbolcuları elde tutmayı amaçlıyordu. Ancak Balıkesirspor maçında alınan beklenmedik mağlubiyet ardından kulüpten ayrılacak futbolculara yol vermeye hazırlanan Eskişehirspor Yönetiminin genç futbolcular ile yola devam etmesi bekleniyor. Balıkesirspor maçı ardından statda kalarak toplantı yapan Eskişehirspor Yönetiminin son kararını yarın yapacağı toplantı ardından vereceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.