Eskişehirspor Elazığ’dan puansız döndü

Son iki haftada aldığı galibiyetler ile camiayı sevindiren bizim çocuklar Elazığspor karşılaşmasına da iyi başladı ancak sonuç beklenildiği gibi olmadı.

Eskişehirspor Elazığ’dan puansız döndü
11 Kasım 2018 Pazar 15:36

Karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Halil İbrahim Öner ile 1-0’lık üstünlüğü sağlayan Kırmızı Şimşekler, golden sonra oldukça tutuk bir oyun sergilerken, rakip Elazığspor 2 duran top ile üstünlüğü ele geçirdi. 32’inci dakikada Ahmet Aras, 47’inci dakikada ise Mehmet Yiğit Elazığspor’u üstünlüğe taşıyan isimler oldu. Karşılaşmanın 55. dakikasında yine sahne alan Ahmet Aras, Elazığspor’u 3-1’lik üstünlüğe taşırken, Kırmızı Şimşekler, bu gole 72. dakika yine Halil İbrahim Öner ile karşılık verdi. Kalan dakikalarda Eskişehirspor rakip karşısında baskılı bir oyun ortaya koysada gösterilen çaba puan çıkarmaya yetmedi. Karşılaşma 3-2 Elazığspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.