ESKİŞEHİRSPOR'DA KRİTİK TOPLANTI

Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurulu'na 15 dakika ara verilmesinin ardından mevcut yönetim ve eski yöneticilerle şehrin önde gelenleri toplantı gerçekleştirdi.

ESKİŞEHİRSPOR'DA KRİTİK TOPLANTI
29 Kasım 2017 Çarşamba 19:35

Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurulu'da mevcut başkan Sinan Özeçoğlu ve eski başkan Halil Ünal'ın konuşmalarının ardından kongreye 15 dakika ara verildi.

Kongre salonunun yanında bulunan toplantı odasına geçen Başkan Sinan Özeçoğlu, eski başkanlar Halil Ünal, Nebi Hatipoğlu, Mesut Hoşcan, Ali Çelikoğlu, eski yöneticilerden Edoğan Tekgöz, Yılmaz Karaca, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt gibi isimler, orta yol bulmak ve yeni bir yönetim oluşturmak için bir araya geldi.

Kongre salonu, bu toplantıdan çıkacak olan sonucu bekliyor.

Öte yandan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Haydar Aras'ın bir yönetim listesi oluşturduğu ve bu listeyi sunma hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.