ESKİŞEHİRSPOR'DA İLDİZ DÖNEMİ SONA ERDİ

Balıkesir Baltok maçı ardından “Başkan Halil Ünal görüşerek istifa mı sunacağım” diyen İldiz bugün yönetim ile görüştü. İldiz ile Eskişehirspor Yönetimi karşılıklı olarak anlaşarak vedalaştı.

ESKİŞEHİRSPOR'DA İLDİZ DÖNEMİ SONA ERDİ
02 Nisan 2018 Pazartesi 18:20

Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz yaptığı açıklamada, “Eskişehirsporumuzun en zor döneminde büyük fedakarlıklarla ekibiyle beraber görevi üstlenen ve Eskişehirsporumuzun başarısı için samimiyetle mücadele eden Teknik Direktörümüz Yücel İldiz ile karşılıklı anlaşarak vedalaşılmıştır. Eskişehirspormuzun bugün ki koşullarda hocamızla olan ayrılık süreci bugün içindir. Eskişehirsporumuzun kapısı her zaman fedakar ve samimi Yücel İldiz hocamıza açıktır. Yücel İldiz ve yardımcı hocalarımıza emekleri ve katkıları için Eskişehirspor camiası olarak teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.