"ELDEN BAĞIŞ TOPLAMIYORUZ"

LÖSEV gönüllüleri, Eskişehir'de yaptıkları çalışmayla vakfın makbuz karşılığı da olsa dergi ya da benzeri ürünler satarak elden bağış toplamadığı konusunda vatandaşları uyardı.

"ELDEN BAĞIŞ TOPLAMIYORUZ"
02 Nisan 2018 Pazartesi 18:33

Eskişehir’de 2015 yılından beri faaliyet gösteren LÖSEV, geçen ay yeni binasında hizmet vermeye başladı. Kanser hastaları ve ailelerinin hastalıkla mücadelesinde onların yanında yer alan vakıf, kamuoyu bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi.Vakfın çalışmalarını anlatan bültenleri vatandaşlara sunarak, dolandırıcılara karşı uyarılarda bulunan LÖSEV ekipleri, yoğun ilgi gördü. LÖSEV’in bağış toplayan değil, bağış kabul eden bir vakıf olduğunu aktaran yetkililer, "Vakfa bağışları kurumsal yollardan yapılması gerekiyor. 3406'ya HAYAT yazıp göndererek, internet üzerinden ya da ulusal banka şubelerinde sadece LÖSEV diyerek bağış yapılabilir." dedi. Gönüllüler, LÖSEV'in hiçbir zaman makbuz karşılığı da olsa dergi ya da benzeri ürünler satarak elden bağış toplamadığını kaydederek, "Bu tür dolandırıcılarla karşılaştığınızda hemen 155 polis imdat ve 0312 447 06 60 LÖSEV telefonlarına ihbarda bulunun. LÖSEV tarafından hızla hukuki yollara başvurulacak ve gerekli işlemler başlatılacaktır." ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.