“Eskişehir'in başarısı için ter dökeceğim”

Eskişehir Basket’in Acıbadem Üniversitesi’nden transfer ettiği Caner Erdeniz açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Caner, “Spor şehrine geldiğim için çok mutluyum. İyi işler yapacağımıza eminim” dedi.

“Eskişehir'in başarısı için ter dökeceğim”
28 Temmuz 2017 Cuma 14:35

Çok mutluyum
Eskişehir Basket’e geçtiğimiz sezon Acıbadem Üniversitesi ile rakip olmuştum. Özellikle Final-Four’da Eskişehir’de oynadığımız karşılaşmada muazzam bir atmosfer oluşmuştu. Çok etkilenmiştim. Taraftarın müthiş bir desteği vardı. Şimdi burada forma giyecek olmaktan dolayı mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
İyi kadro oluştu
Yeni sezonda bir spor şehri olan Eskişehir'in başarısı için ter dökeceğim. Taraftarımızla önemli işlere imza atacağımıza eminim... İyi bir kadro oluştu. Yapılan transferlerle ligin iddialı bir takımı olacağız. Süper Lig’de oldukça çetin maçlar yaşanacak. Bizimde çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Ama arkamıza taraftarımızı aldığımızda çok iyi bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.