ES ES’TE TRANSFER TAHTASI AÇILACAK MI?

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören tesislerde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akgören transfer tahtasının açılıp açımlamayacağı yönünde yaptığı konuşmada oldukça karanlık bir tablo çizdi.

ES ES’TE TRANSFER TAHTASI AÇILACAK MI?
19 Aralık 2020 Cumartesi 15:01

Akgören yaptığı açıklamada “Elbette ki,  transferi açmak için elimizden geleni yapacağız. Ama şartlar o kadar ağır ki. FİFA’da bizlere transfer yasağı koyan sekiz futbolcumuz ve bir iki tane kulüp var. Tesislere ayak basmayan bir  teknik adam var. Geçmişte ciddi hatalar yapılmış. Geçmişe suç atmak istemiyoruz. Ancak, sahaya çıkmayan adamla kontrat yapılmış ve bunları ödemek bizim zamanımıza denk geldi. Toplamda  2 milyon 360 bin Euro ödeme yapmamız gerekiyor.  Henüz gelmeyen 15-20 tane dosya daha var. Bunları ödemeden transfer açılamaz. İstiyoruz uğraşacağız. Bu arkadaşlarla temas kurduk. Ama kimseye söz vermiyoruz. Sonuna kadar çalışacağız. İnşallah bir gün transferin açıldığını müjdesini vermek bana ve arkadaşlarıma nasip olur”  şeklinde konuştu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.