AKGÖREN’DEN ESKİ YÖNETİCİLERE ÇAĞRI

Eskişehirspor, vergi ve SSK yapılandırmalarından faydalanması halinde 20 milyon liralık bir borç yükünden kurtulacak. Eskişehirspor’un vergi dairesine olan borcu 26 milyon 31 bin liradan 8 milyon 839 bin liraya düşecek. SSK’ya olan 10 milyon 853 bin liralık borcuda yapılandırma ile birlikte 1 milyon 800 bin liralık bir indirime gidecek.

AKGÖREN’DEN ESKİ YÖNETİCİLERE ÇAĞRI
19 Aralık 2020 Cumartesi 15:19

Eskişehirspor’un yapılandırmalardan faydalanması halinde 26 milyon liralık vergi borcu peşin ödemesi halinde 8 milyon liraya kadar düşecek. Düzenlediği basın toplantısında bu yapılandırmanın önemine işaret eden Akgören,  “Şimdi bir yapılandırma şansı var. Vergi borcu peşin ödenirse 8 milyon 839 bin liraya düşüyor. 17 milyon lira bir indirim faydalanıyoruz. Bu inanılmaz bir şans. Buradan bütün eski başkanlara, eski yöneticilere çağrımdır. Gelin hep beraber bir masaya oturalım. Hepimizin katılımıyla bir konsersiyum kurup, nasıl çözeceksek çözüp,  bu cenazeyi kaldıralım. Yapılandırmaya başvurduk. Eğer vergi dairesine olan borcu iki taksit şeklinde ödersek bu borç  9 milyon 868 bin 143 liraya kadar iniyor. Bunu 36 taksitle derse 14 milyon 700 bin liraya iniyor. Bizim bu işi bir kere halletmemiz lazım. SSK borcunu peşin ödersek, 36 ayda ödenirse 9 milyon 24 bin liraya düşecek. Bu vergi ve SSK konusu çok önemli. Eskişehirspor’un kurtuluşu önünde en önemli adımlardan birisi. Vergi dairesi ve SSK’dan geçmişte yöneticilik yapan pek çok arkadaşımıza ihtarnameler gitti. Ben şahsi olarak bu rakamların bir kişi ya da iki kişi tarafından ödenmesinin hakkaniyetli olduğunu düşünmüyorum. Bunu geçmişte yöneticilik yapan ben dahil herkese eşit miktarda dağıtılırsa, herkes payına düşeni öderse biz bu illetten kurtuluruz. Bir anda 20 milyon borçtan kurtuluruz. SSK peşin ödenirse 8 milyon 1 milyon 800 bin lira tasarruf edilir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.