ES ES OKYANUSU GEÇTİ DEREDE BOĞULDU

Eskişehirspor’a düşen görev Denizlispor karşılaşmasından galibiyet alarak yoluna devam etmekti, ancak olmadı. Geçen hafta ele geçen fırsat Denizli mağlubiyeti ile kaçtı.

ES ES OKYANUSU GEÇTİ DEREDE BOĞULDU
06 Mayıs 2017 Cumartesi 20:44

Ligin 32. haftasında Denizlispor deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile dönen Kırmızı Şimşekler büyük bir avantajı tepti. Es Es 55 punda kalırken gözler yarın oynanacak rakip takımların maçlarına çevrildi.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEKİR T. - 7 yıl önce
Biz kazanmak için oynasaydık kazanırdık, Kimin ne reklam koyduğu kimin ne teşvik verdiği bizi durdurmamalıydı, takımda Erkan ve Axel gol adamı değil, fren görevi yapıyor gibi, yada pis işler dönüyor, M. Denizli'nin yanına Terimde gelse bile takıma ruh gelmiyor takım isterse oynuyor ama oynamadık, oynamadan da kazanılmıyor, dilerim başka bahara kalmayız...