BİR KEZ DAHA RAKİPLERE KİLİTLENDİK

Geçtiğimiz hafta aldığı Samsunspor galibiyeti ile ligdeki kaderini belirleme gücünü ele alan Eskişehirspor, Denizli mağlubiyeti ile bir kez daha Sivasspor ve Yeni Malatyaspor’a kilitlendi.

BİR KEZ DAHA RAKİPLERE KİLİTLENDİK
06 Mayıs 2017 Cumartesi 21:18

Futbolda umut tükenmez
Her hafta hesapların yeniden yapıldığı TFF 1. Lig’de Eskişehirspor, Denizlispor karşılaşmasından mağlubiyet alarak bir kez daha işini zora soktu. Ancak henüz ümitler tükenmiş değil. Eskişehirspor’un Süper Lig’e çıkmak için yarıştığı Yeni Malatyaspor ile Sivasspor son 3 karşılaşmada ilk yarıdaki performansları sergilemeleri halinde, Eskişehirspor Süper Lig’e play offlar’a kalmadan merhaba demeyi başaracak. Yarın Bandırmaspor ile oynayacak olan Sivasspor ligin ilk yarısında rakibini 1-0’lık skor ile geçerken, Adana Demirspor ve Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldı. Bu durumda şimdi 55 puanı bulunan Sivasspor’un ilk yarıdaki sonuçları tekrarlaması halinde ligi 60 puan ile bitirecek.
Olur mu olur!
Yeni malatyaspor’da ligin ilk yarısında oynadığı son 3 karşılaşmada hanesine 5 puan yazdırmıştı. Yeni malatyaspor pazartesi günü oynayacağı Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalırken Boluspor2u 5-1 ve sivasspor ile golsüz berabere kalarak hanesine 1 puan yazdırmıştı. Aynı tablonun yaşanması halinde Yeni Malatyaspor puanını 62’ye çıkararak ligi şampiyon olarak tamamlayacak.
Es Es son iki maçını kazanmıştı
Eskişehirspor kalan iki haftada BŞB Gaziantep ve Altınordu ile karşılaşacak sezonun ilk yarısında her iki rakibini yenmeyi başaran Kırmızı Şimşekler puanını 61’e çıkaracak. Senaryo, Eskişehirspor camiasının umut ettiği gibi gerçekleşmesi halinde Kırmızı Şimşekler Sivasspor’u altına alarak Süper Lig'e doğrudan çıkma hakkı elde edecek.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.