ES ES İŞİ ZORA SOKTU

Eskişehirspor kalan haftalarda büyük önem arz eden karşılaşmada sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılarak işini daha da zorlaştırdı.

ES ES İŞİ ZORA SOKTU
01 Nisan 2018 Pazar 19:58

Mutlak galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmaya iyi başlayan ve maçın ilk yarısında rakibe baskı kuran Kırmızı Şimşekler 42. dakikada Semih Şentürk’ün rakibine yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldı. Semih’in oyun dışında kalmasından dakikalar sonra rakip Balıkesir, Otoo’nun golü ile 1-0’lık üstünlüğü elde etti. İkinci yarıda Eskişehirspor Kaan ile eşitliği sağlasa da Balıkesir  68. dakikada Sedat ve 73. dakikada Burak’ın attığı goller ile sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Eskişehirspor aldığı galibiyet ile düşme hattına geriledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.