ESKİŞEHİRSPOR İLK YARIDAKİ PERFORMANSI SERGİLERSE...

Eskişehirspor ligde kalma adına avantajını Balıkesir Baltok karşısında bıraktı. Kalan beş haftada Eskişehirspor’un sergileyeceği performans kadar rakibi Denizlispor’un da performansı da önem kazandı.

ESKİŞEHİRSPOR İLK YARIDAKİ PERFORMANSI SERGİLERSE...
01 Nisan 2018 Pazar 21:11

Eskişehirspor camiasında Balıkesir karşılaşmasında aldığı 3-1’lik yenilgi ardından bir kez daha kağıt kalem ele alındı. Artık Eskişehirspor için her maç ciddi bir hesap kitap konusu. Kırmızı Şimşekler’in sergilediği performans kadar rakiplerinin de sergileyeceği performansın bir hayli önem kazandığı haftalara Eskişehirspor oldukça zorlu bir maç ile başlayacak. Önümüzdeki hafta Süper Lig hesabı yapan Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Kırmızı Şimşekler için artık tek hedef galibiyet.  Sezonun ilk yarısının son beş haftasına bakıldığında Eskişehirspor 7 Denizlispor ise 3 puan toplayabilmişti. Aynı tablonun sezonun ikinci yarısında yaşanması halinde Eskişehirspor ligde kalan taraf olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.