ERKAN ZENGİN'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Eskişehirspor’da 8 sezon forma giyen, şu an Fatih Karagümrük forması giyen Erkan Zengin’den çok önemli açıklamalar geldi.

ERKAN ZENGİN'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR
09 Ekim 2019 Çarşamba 11:55

Yayıncı kuruluşun günler sonrasında ilk kez yayınladığı maç sonu röportajında Erkan Zengin oldukça sert söylemlerde bulundu.

Erkan Zengin röportajında özetle şu ifadeleri kullandı: “Eskişehirspor taraftarları futbolu çok iyi bilen ve seven bir taraftardır. Ama aralarında Eskişehirspor’u yönetmeye çalışanlar var. Bıraksın da Eskişehirspor’u sadece profesyonel yöneticiler yönetsin. Eskişehirspor’u kimlere bırakıyorlar, bu kulüp kimlerin elinde. Çok üzülüyorum. Oynadığımız maçta yine bu durumun devam ettiğini gördüm. İki tane tribün lideri var, beni ıslıklattırıyorlar. Böyle bir şey olmaz. Ben bu camiaya 8 yıl katkılar yapmışım, Trabzonspor’a transfer olurken para kazandırmışım. Ekmeğini yemişim. Buraya bir şeyler vermişim. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Fatih Karagümrük’ten kazandığım para ile ekmeğimi kazanıp, aileme bakıyorum. Bana yaptıklarını protestoları Eskişehirspor’dan ayrılan başka oyunculara da yapacaklar. Böyle yapmasınlar. İnsanın alkışlaması lazım. Ben buradan kötü ayrılmadım. Ülkemizde taraftarlar ıslıkladı diye hocalar değişiyor. Yönetimler değişiyor. Islıklanan kim görevine devam etmek ister ki. Bunları aşmamız lazım. Eskişehirspor’un bu durumlara düşmesi çok üzücü. Eskişehirspor’da neler yaşanıyor biliyorum, birçok başkanla çalıştım, bu durumları yaşadığım için üzülüyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.