Erdoğan: Erkan'ın talipleri var, hayırlı olsun

Eskişehirspor'un kaptanı Erkan Zengin, kulüp ile yollarının ayrıldığını söyledi. Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan da, Erkan'ın talipleri olduğunu ve alınan kararın hem kulübe hem de Erkan Zengin için hayırlı olmasını diledi.

Erdoğan: Erkan'ın talipleri var, hayırlı olsun
22 Ocak 2018 Pazartesi 16:56

Erkan Zengin, bugün gerçekleşecek antrenman öncesi Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile görüştü. Görüşme sonrası basın mensupları ile vedalaşan Zengin, takım ile yolunun ayrıldığını söyledi. Sürpriz ayılık sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Erkan Zengin, hiçbir şey söylemeden otomobiline binerek tesislerden ayrıldı. Ayrılığın kendisinden kaynaklı olmadığını söyleyen Zengin, takımının menfaatleri doğrultusunda kararın verildiğini dile getirdi.

HEM ERKAN HEM ESKİŞEHİRSPOR İÇİN HAYIRLI OLSUN

Erkan'ın kulüpten ayrılması ile ilgili Eskişehirspor Yönetimi adına açıklama yapan Sportif Direktör İzzet Erdoğan, "Erkan'ın talipleri var. Takımımızın durumu da malum. Başkanımız Erkan ile görüştü. Böyle bir karar aldılar. Bu karar hem Erkan hem de Eskişehirspor için hayırlı olsun. Süreci beraber yaşayıp göreceğiz. Düne kadar resmi teklifler yoktu ancak bugün bazı teklifler başladı. Biz de futbolcumuzun geleceği hem de takımın geleceği açısından en uygununun bu olacağını düşündük. Başkan ve Yönetim de karar verdi. Erkan takımla vedalaştı ve tesisleri terk etti." dedi.

HEM TARAFTARA HEM DE OYUNCULARA YAKIŞMADI

İstanbulspor maçı sonrası yaşananları da değerlendiren Erdoğan, "Hiç istemediğimiz, arzu etmediğimiz şeyler yaşandı. Ne kulübe, ne futbolculara ne de taraftara yakışan bir durumdu. Her iki tarafta suçlu. Bunları çözeceğiz. Zor bir süreç yaşıyoruz. Bir şeyleri başarmaya çalışıyoruz. Biraz daha sakin olmalıyız. İç sahada daha sakin olmalıyız. Taraftarı ben böyle istemiyorum. Daha cefakar olması lazım. Biz gereken ne ise onu yaparız." ifadelerini kullandı.

BİZ YÜCEL HOCA'YA GÜVENİYORUZ

Teknik Direktörü Yücel İldiz'in kulüpten ayrılma noktasına geldiği ve son görüşmeler sonucu yeniden görevine dönmesi konusunda değerlendirmelerde bulunan Erdoğan şöyle devam etti: "Yücel İldiz konusunda biz hocamıza güveniyoruz. Geldiğimiz günden beri hocamızın arkasındayız. Biz bu sezonu hocamızla bitirmek istiyoruz. Bu takım iyi bir takım. Süreç herşeyi gösterecek."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.