İLDİZ: BEN HİÇBİR TAKIMI YARI YOLDA BIRAKMADIM

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, İstanbul maçı sonrası takımdan ayrılacağına ilişkin çıkan haberlere yanıt verdi. İldiz, “Ben hiçbir takımı yarı yolda bırakmadım. Hele zor durumda hiç bırakmadım”dedi.

İLDİZ: BEN HİÇBİR TAKIMI YARI YOLDA BIRAKMADIM
22 Ocak 2018 Pazartesi 17:31

Eskişehirspor kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor’a 2-1 mağlup olmasının ardından takımda ayrılıklar yaşandı. Takım kaptanı Erkan Zengin, Başkan Halil Ünal ile görüşerek tesislerden ayrıldı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz’in de takımı bırakacağına ilişkin çıkan haberler İldiz bugün, antrenmana çıkarak yanıt verdi. Futbolcularla saha içerisinde kısa bir toplantı yapan İldiz, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İldiz, “Ligin ikinci yarısına iyi başlamak isterdik. İyi bir oyun oynamadık. Bizim adımıza hayal kırılığı oldu. Lig uzun bir maraton. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Cumartesi bizim adımıza çok üzücü bir gün oldu. Bunu telafi etmek durumundayız. Futbol maçlarında her şey olur. Ama bugüne kadar ben meslek hayatımda prensiplerimle hareket etmeye çalıştım. Bu prensipler çerçevesinde yaklaştım. Ama bu performans işi. Bazen iyi olur bazen kötü olur. Bugün itibariyle de Elazığ maçı hazırlıklarına başladık. Ciddi görüşmelerimiz oldu. Uzun uzun konuşmalarımız oldu. Ama ben hiçbir takımı yarı yolda bırakmadım. Hele zor durumda hiç bırakmadım. Önceliğimiz Eskişehirspor’u düzlüğe çıkarmak. Daha sonra hedefler koymak. Onun için bugün sahadayız.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.