Cemali'yi Beşiktaş istiyor

Bu sezon gösterdiği başarılı performansla birçok kulübün dikkatini çeken Cemal Sertel’in adı Beşiktaş ile anılmaya başladı.

Cemali'yi Beşiktaş istiyor
29 Ocak 2019 Salı 11:10

Bu sezon gösterdiği başarılı performansla birçok kulübün dikkatini çeken Cemal Sertel’in adı Beşiktaş ile anılmaya başladı. Türkiye U-19 Milli takımında kadrosuna seçilen genç oyuncuyu Siyah Beyazlı kulüp izlemeye almıştı. Son olarak Beşiktaş scout ekibi Balıkesirspor ile oynanan karşılaşmada Cemali’yi izlemek için tribünde yerini almıştı. Bu sezon başında Başkan Halil Ünal’ın tavsiyesi üzerine Dorukhan Toköz’ü renklerine bağlayan Beşiktaş’ın, yine eski başkan Ünal’ın tavsiyesi üzerine Cemali Sertel ile ilgilendiği öğrenildi. Özellikle birçok haber sitesinde Cemali’nin Beşiktaş’a yakın olduğu belirtildi. 

Kaynak: Anadolu Gazetesi 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.