TÜGVA KIŞ OKULU SONA ERDİ

Türkiye Gençlik Vakfı Eskişehir Şubesi Ortaokul Koordinatörlüğü olarak Eskişehir’de okuyan ortaokul öğrencileri için Kış Okulu düzenledi.

TÜGVA KIŞ OKULU SONA ERDİ
29 Ocak 2019 Salı 11:20

Türkiye Gençlik Vakfı Eskişehir Şubesi Ortaokul Koordinatörlüğü olarak Eskişehir’de okuyan ortaokul öğrencileri için Kış Okulu düzenledi. Açılan kış okuluna ortaokul öğrencileri ve velileri tarafından yoğun talep gösterildi

TÜGVA Eskişehir Kış Okulu’nda eğlenerek öğrenmenin doyum olmaz tadına varan çocuklar, her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden özel etkinlikler ile doyasıya eğlendiler. Kuran-ı Kerim’den temel dini bilgilere, genel kültürden Müslüman mucitlere, el sanatlarından kumaş boyamaya, spor etkinliklerinden mutfak atölyesine, zeka oyunlarından ödüllü bilgi yarışmalarına ve daha birçok etkinlik ve eğitime kadar TÜGVA Eskişehir Ortaokul olarak, öğrencilere en iyisini yaşatmak için seferber oldu.

TÜGVA Eskişehir İl temsilcisi Fatih Sert, yaptığı açıklamada “Çocuklarımız bir eğitim dönemini daha sonlandırarak sömestr tatili sürecine girdiler. Bu tatili hem eğlenceli hem de verimli bir hale getirmek için ekibimle beraber ciddi bir çaba sarf ederek Eskişehir’de eksiği açık olarak hissedilen Kış Okulumuzu açtık. Kış okulu bizim için çocukların sadece vakit geçirebilecekleri bir ortam değil, bir sonraki eğitim yılına hazırlık ve eğlenerek yeni şeyler öğrenebilecekleri büyük bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Bu anlamda sürecimizi çok kaliteli bir şekilde yürüten Ortaokul Koordinatörüm Nurullah Tufana, ekibine ve bizlere güvenen velilere çok teşekkür ediyoruz“ dedi.

5 güren süren kış okulu sonrasında öğrencilerin ve velilerin memnuniyeti gözlerinden okundu. Katılan öğrenciler ve veliler önümüzdeki yıllar içinde kış okulu olmasını istediklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.