CAMİA AYAKLANDI #Pesetmeyeceğiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, transfer tahtası açılamıyor sözlerinin ardından camia ayağa kalktı.

CAMİA AYAKLANDI #Pesetmeyeceğiz
25 Ocak 2019 Cuma 11:08

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, transfer tahtası açılamıyor sözlerinin ardından camia ayağa kalktı. İmza vermeyen futbolculara tepki gösteren siyah kırmızılılar pes etmeyeceklerini söyledi.

Tarihinin en zor günlerini geçiren yeni yönetimle beraber umutlanan Eskişehirspor’da imza vermeyen futbolcular yüzünden transfer tahtası açılamıyor. Yönetim Ankara ve İstanbul’a çıkarma yaparak imza vermeyen futbolcuları ikna etmek için yoğun çalışma yürüttü. Hürriyet Gücer’i ikna eden yönetim Emre Güngör konusunda başarılı olamadı.

Güngör’ün imza vermemesi konusunda diretmesi sonrası dün bir açıklama yapan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin bütün iyi niyetli çabalarına rağmen Eskişehirspor'un yoluna daha güçlü devam etmesi için gereken imzalar verilmedi. Yarın bir basın toplantısıyla nedenlerini açıklayacağım. Saati sonra bildireceğim. Şimdiden söyleyeyim: Pes etmeyeceğim"dedi.
 

Çapa’nın bu söylemlerinden sonra camia ayağa kalkarak imza vermeyen futbolcu Emre Güngör’e tepki gösterdi. Twitter hesabından #Pesetmeyeceğiz hashtag’i açan taraftarlar takımı yaşatma sözü verdi.

Selahattin Erdoğan

Türk futbolunu proje takımlara teslim etmeye çalışan çetelere karşı mücadelemiz 1965 RUHUYLA devam edecek. Yılmak yok! Yıkılmak yok!

Cihat Özel

#PesEtmeyeceğiz Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde sakın pes etme. Çünkü işte orası, gidişatın değişeceği yer ve zamandır. Mevlana
 

ÜniESES Kocaeli

Güçleri yeterse bizi yıksınlar! #Pesetmeyeceğiz

Bedirhan Altunbaş

Allah bize başka formayı giymek nasip etmesin. Bizim, sizden ve Eskişehirspor'dan başka kimsemiz yok. Bazılarını rahatsız edebilir ama biz #PesEtmeyeceğiz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çetin - 5 yıl önce
Allah yaşadınız sürece amatör lig kadar düştük bizi kimse yıkamaz önce içimizdeki hatimleri temizlemek lazım