SORUNLARI YENİ DÖNEMDE ÇÖZECEĞİZ

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı seçim çalışmaları kapsamında İnönü İlçesi Oklubalında mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

SORUNLARI YENİ DÖNEMDE ÇÖZECEĞİZ
25 Ocak 2019 Cuma 11:19

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı seçim çalışmaları kapsamında İnönü İlçesi Oklubalında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyarette  AK Parti İl Başkanı Sayın Zihni Çalışkan, İnönü Belediye Başkanı  Kadir Bozkurt, AK Parti ve MHP İnönü ilçe başkanları, ülkü ocakları temsilcileri  yer aldı.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Sakallı, Mahalle halkının dile getirdiği sorunların hiçbiri çözümsüz değil. İmar planı, doğalgaz gibi bize iletilen sorunların her birini yeni dönemde çözeceğiz. Büyükşehir Belediyesi ve İnönü Belediyesi olarak ortak hareketle güzel işlere imza atacağız. Mesele kim ne yaptı meselesi değil, mesele memleket meselesi. Ülkemiz ve şehrimiz için çok çalışacağız, başaracağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.