BÜYÜKŞEHİR SPORCUSUNDAN BÜYÜK BAŞARI

Meksika'da düzenlenen Paralimpik Dünya Şampiyonası’na katılan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüsü 14 yaşındaki Sümeyye Boyacı büyük bir başarıya imza atarak dördüncü oldu. 0,23 saliseyle üçüncülüğü kaçırdığını söyleyen Boyacı, bundan sonraki hedefinin 2018’deki Avrupa Şampiyonasında dereceye girebilmek olduğunu belirtti.

BÜYÜKŞEHİR SPORCUSUNDAN BÜYÜK BAŞARI
19 Aralık 2017 Salı 10:26

    İtalya'daki Paralimpik Avrupa Gençlik Oyunları'nda iki ay önce gümüş ve bronz madalya kazanan Sümeyye Boyacı, Meksiko City’de gerçekleştirilen Paralimpik Dünya Şampiyonası yüzme branşında girdiği mücadelede salise farkıyla madalyayı kaçırarak 4. oldu. İlk kez kendisinden yaşça büyüklerle yarışmanın onu heyecanlandırdığını ve gelecekteki yarışlar için daha da hırslandırdığını belirten Sümeyye Boyacı, Büyükşehir Belediyesi’ne şampiyonaya hazırlık döneminde sağladığı imkânlardan dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzme antrenörü Mehmet Bayrak “tüm imkânlarımızla Sümeyye’nin yanındayız ve ilerideki şampiyonalardan daha iyi derecelerle döneceğimize inanıyoruz.” dedi.

   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.