BUĞRAHAN VE YUNUS EMRE TAKIMDA KALDI

Nesine.com Eskişehir Basket’in yıldız oyuncuları Buğrahan Tuncer ve Yunus Emre Sonsırma’ya Bahçeşehir Koleji’nin tekliflerini ret ederek takımda kaldı. İki isim Eskişehir Basket’in başarısı için ter dökecek.

BUĞRAHAN VE YUNUS EMRE TAKIMDA KALDI
04 Temmuz 2017 Salı 13:03

Cemal Nalga ve Murat Göktaş’ı transfer eden Bahçeşehir Koleji son olarak Eskişehir Basket’in yıldız isimleri Yunus Emre Sonsırma ile Buğrahan Tuncer’i kadroya katmak istiyordu. Her iki isimde Bahçeşehir Koleji’nden gelen teklifleri ret ettiler ve bir sezon daha Eskişehir Basket kadrosunda kalmayı tercih ettiler. Siyah Kırmızılı yönetimin de büyük uğraşları sonucu her iki isimde kadroda tutuldu.
 

Talipleri fazlaydı

Bu sezon yaptığı asistlerle lige damga vuran Buğrahan Tuncer Eskişehir Basket’in Süper Lig’deki maratonda takımın en kilit isimlerinden birisi olacak. Bahçeşehir Koleji ve Türk Telekom’un radarındaki isim olan Yunus Emre bir sezon daha Eskişehir Basket’te oyun kurucu rolü üstlenecek. Yeni koç Josep Maria Berrocal’ın ısrarı üzerine takımda tutulan Yunus Emre yeni sezonda başarı hedefliyor.

Evren Büker ısrarı sürüyor

Nesine.com Eskişehir Basket’in deneyimli oyuncusu Evren Büker’i Bahçeşehir Koleji ısrarla kadrosuna katmak istiyor. Yeni sezonda Eskişehir Basket’tin kadrosuna yer almaması beklenen Evren ile Bahçeşehir’in anlaşma sağladığı öğrenildi. Bu sezon ligde 27 maça çıkan 32 yaşındaki deneyimli Eskişehir Basket formasıyla 6,8 sayı ortalamasıyla oynadı. Kısa forvet görevinde oynayan Evren 4,2 asist ortalamasıyla katkı sunmaya çalıştı.

Mehmet Fırat kadroda tutuldu

Nesine.com Eskişehir Basket’in genç oyuncusu Mehmet Fırat Alemdaroğlu yeni sezonda takımda olacak. 1996 doğumlu ve 2.03 m boyundaki Alemdaroğlu geçen sezon 7.0 dakika, 3.7 sayı, 2.5 ribaund, 0.4 asist ortalamaları yakalamıştı. Yeni sezonda daha fazla forma şansı bulmak isteyen Mehmet Fırat iyi bir kamp dönemi geçirerek teknik heyetin gözüne girmeye çalışacak.

Sinan Güler Fenerbahçe’de
 

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray Odeabank’ta geçiren Sinan Güler, Fenerbahçe Doğuş’a transfer oldu. Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, Sinan Güler ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı açıklandı. 33 yaşındaki basketbolcu, geçen sezon Galatasaray forması altında THY Euroleague’de 10.5 sayı, 2.8 raibaund, 5.6 asist ortalamasıyla oynarken, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde ise 11.9 sayı, 4.1 ribaund ve 4.8 asist ortalaması yakaladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.