ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜ DESTEKLİYORUZ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet yürüyüşüne ,DİSK Emekli Sen Eskişehir Şubesi yönetici ve üyeleri destek verdi.

ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜ DESTEKLİYORUZ
04 Temmuz 2017 Salı 13:34

DİSK Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Başaraner, ‘‘ DİSK Emekli Sen’in  adalet yürüyüşüne seyirci kalması düşünülemez. Vahşeti yapanları değil vahşeti çeken gazetecileri tutuklayan, yalancıları değil gerçekleri söyleyenleri tutuklayan hukuk ve adalet olmaz.İşi gazetecilik olan gazetecileri, işi siyasetçilik olan siyasilerin eş başkanları dahil binlerce kadrolarını tutuklayan, işi 'seçimle gelmiş olan' belediye başkanlarını, meclis üyelerini tutuklayan hukuk olmaz. Bu uygulamaların adı 'Laik-demokratik-sosyal hukuk devleti' tanımlarına uymaz. Bu nedenle despotik bir uygulamadır." ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.