Adalet özlemiyle yürüyen halkımıza destek veriyoruz

KESK Dönem sözcüsü ve BTS Şube sekreteri Bircan Topçu yaptığı basın açıklamasında adalet bu ülkenin işçilerinin, emekçilerinin, ezilenlerinin ve bütün halkın talebi olduğunu söyledi.

Adalet özlemiyle yürüyen halkımıza destek veriyoruz
04 Temmuz 2017 Salı 13:53

KESK Dönem sözcüsü ve BTS Şube sekreteri Topçu, ‘‘7 Haziran'dan itibaren sürekli güç kaybeden, artık tüm büyük şehirlerde geri dönüşü olmaksızın eriyen AKP, kendi tabanının da rahatsız olduğu hukuksal-toplumsal adaletsizliğin dillendirilmesinden, desteklenmesinden son derece rahatsız olduğunu açıkça saldırılarda bulunarak göstermektedir.’’

'Adalet' özlemiyle yürüyen tüm halkımıza destek veriyoruz
Konfederasyonumuz ve bağlı iş kolu sendikalarımız; dünden bugüne, toplumun adalet, hukuk, demokrasi, hak ve özgürlüklerini savunan tüm kesimleriyle dayanışma ve ortak mücadeleden yana olmuştur. Bu nedenle tüm toplumsal kesimlerin ortak istemi 'Adalet' özlemiyle yürüyen tüm halkımıza destek veriyoruz ve vermeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.