BİR DE KENDİ EVİMİZDE OYNASAYDIK!

Eskişehirspor, Afyon’da oynadığı Adanaspor maçının özellikle ikinci yarısında kendisini zafere taşıyacak gole ulaşmak için elinden geleni yaptı. Ancak beklenen gol bir türlü olmadı. Kırmızı Şimşekler, Adanaspor karşısında 1 puana razı oldu. Es Es:0 Adana:0

BİR DE KENDİ EVİMİZDE OYNASAYDIK!
26 Ocak 2020 Pazar 18:15

Ligin 19. haftasında stadındaki hasar nedeniyle Adana’yı Afyon’da ağırlamak zorunda kalan Eskişehirspor rakibi ile golsüz berabere kaldı.  Karşılaşmanın ilk yarısı pozisyon açısından oldukça kısır geçse de karşılaşmanın ikinci yarısında Eskişehirspor özellikle Mete ile Adanaspor defansını bir hayli zorladı. Karşılaşmanın 88. dakikasında Adanaspor’un en net gol pozisyonunda kaleci Ekrem yaptığı kurtarış ile Eskişehirspor’a 1 puanı getiren isim oldu. Eskişehirspor bu beraberlik ile puanını 10’a çıkardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.