Özer: Gerçekten mucizeye ihtiyacımız var

Adana maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mustafa Özer, “Ben oyuncularımdan memnunum sizlerde onlarla gurur duyun” dedi.

Özer: Gerçekten mucizeye ihtiyacımız var
26 Ocak 2020 Pazar 18:53

Maçtan galip ayrılmak istediklerini belirten Özer  “Oyuncularımı mücadeleden dolayı kutluyorum. İlk yarıda baktığımız zaman sadece 1 pozisyon verdik . İkinci yarıda da aynı performansı gösterdik. İnanılmaz derecede özverili futbolcular. Eskişehir armasını gerçekten seven genç kardeşlerimiz. Elimizde kadro derinliğimiz yok. Fedakârca mücadele eden sakat sakat oynayan… İçerde en az dört beş tane bu maçta darbe yiyen oyuncumuz var. Ama o futbolcuları çıkaramadık. Sakat ve cezalı futbolcularımız vardı. Ben oyuncularımdan gerçekten çok memnunum, sizinde gurur duymanız lazım. Buraya gelen bizi destekleyen Eskişehirspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. İki haftadır gol yemiyoruz. İlk yarı bu takım 30’a yakın gol yemişti. Benim elimdeki oyunculara göre sistemimi kurdum yapacak başka bir şey de yok” dedi. Her maçın kritik olduğunu belirten Özer, “Bizim gerçekten mucizeye ihtiyacımız var. Bu çocuklar bu mucizeye imza atarlarsa altın harflerle adlarını yazmamız lazım.  Hasta hasta oynayan futbolcularımız oldu. Namağlup devam ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.