Beton adamlar evinde galip

Beton Adamlar daha önce rakibinin oyuncularının Avrupa şampiyonalarına katılması nedeniyle ertelenmiş olan 15. Hafta mücadelesinde MYK Hentbol karşısında 36-32 galip geldi.

Beton adamlar evinde galip
01 Mart 2018 Perşembe 08:46

İlk yarısının 18-18 berabere bittiği mücadelede; ikinci yarıda Selkaspor farkı açmayı başararak sahadan 2 puanla ayrılan taraf oldu. Kaleci Victor Gigov da kurtarışla yine göz doldururken; Faruk Halilbegovic ve Nikolo Dzono mavi beyazlıların en skorer oyuncuları oldu.

Selkaspor Sportif Direktörü Osman Özoğlu, bu galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirterek; “Hafta sonu aldığımız kötü sonucun ardından bu galibiyeti almamız gerekiyordu. Zorlu bir mücadele oldu ancak kazanmayı bildik. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Bir günlük iznin ardından Pazar günü oynayacağımız Beykoz Belediyesi maçı hazırlıklarımız başlayacak. O da zorlu bir mücadele olacak” ifadelerini kullandı.

Beton Adamlar Cuma gününden itibaren Pazar günü deplasmanda oynayacakları Beykoz Belediyesi maçının hazırlıklarına başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.