BEGİTER: HERKES ESKİŞEHİRSPOR’DAN KAÇIYOR

Eskişehirspor’da bugün yapılması planlanan kongre az sayıda delege katıldı. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle kongre bir hafta ertelendi. Kongre haftaya aynı gün ve saatte tekrar edilecek.

BEGİTER: HERKES ESKİŞEHİRSPOR’DAN KAÇIYOR
17 Kasım 2019 Pazar 15:33

Eskişehirspor’da Osman Taş’ın istifası sonrasında aranan başkan ve yönetim bir türlü bulunamıyor. Bugün yapılması beklenen kongrede başkan ve yönetim adaylarının olmaması nedeniyle kongreye beklenen ilgi gösterilmedi. Yaklaşık 50 delegenin katılım gösterdiği ertelenen kongreye bulunan Eskişehirspor’un kurucu başkanlarından Aydın Begiter yaşanan sürecin Eskişehirspor’un lehine gelişmediğini belirterek, “Bir türlü gerekli olan ortam ve hava oluşmuyor. Şehrin önde gelenleri Eskişehirspor’dan kaçıyor. Herkesin aklını başına alması lazım.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selo - 4 yıl önce
Ne demek kimsesiz Kazım BAŞGAN Var ya. ES ES'e beş tane bilbord vermedimi? Es es o bilbordlarda parayı körüyor . O bilbordların belediyeye maliyeti ne kadar biliyormusunuz . Ne olacak öteki köşe başına 3-5 tane daha dikiverir demeyin sakın . Çok ayıpppppp......