KAZIM KURT: UTANIYORUM, ÜZÜLÜYORUM

Ertelenen Kongreye gelerek burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Odunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt oldukça sert konuştu.

KAZIM KURT: UTANIYORUM, ÜZÜLÜYORUM
17 Kasım 2019 Pazar 15:17

Kongre ertelenmesine ilişkin görüşleri sorulan Kurt, "Bu hale, üzülüyorum, utanıyorum. Eskişehir gibi yılların futbol merkezi olan bir şehirde, Eskişehirspor gibi bir markanın bu hale düşmesi utanç verici bir şey. Bütün sorumluların sorumlu şekilde davranması lazım. Bu listenin oluşmasını birileri engelledi. Ben elimi taşın altına koyarım diyenleri birileri engelledi. İyi bir tablo değil. Bu duruma herkesin üzülmesi lazım. Bin tane üyeyi kim yaptıysa onların daha çok üzülmesi lazım. Onlar isterse çoğunluk oluyor. Onlar istemezse çoğunluk olmuyor. Şimdiye kadar Eskişehirspor’a kim başkan olduysa ben destek oldum. Şimdi kim başkan çıkarsa yine destek olurum. Şimdi gençler biz çıkalım diyince onun 30 milyonu yok olmaz diyorlar. 200 milyon borç yapılınca engel olmak gerekirdi. Şimdi farklı bir tavırla engel oluyorlar. Bu Eskişehirspor 5 kuruş olmadan kurtulur. Ama o heyecan bitmiş herkes profesyonelce bakıyor o işe. Eskişehirspor’u bu hale getirenler rahat uyumasın" dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafwr Kılıbç - 4 yıl önce
Koskoca Eskişehir DONDU KALDI.
SORUN BURDA.Bence sadece EKONOMİK Mİ? Düşenin dostu mu?
olmaz mı? Parası olanların yalancıktan davranmalarımı.?