Başkanlar Eskişehir'i tek kelimeyle anlattı

Süper Lig takımlarının başkanları, 2024 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’nda aday gösterilen şehirler hakkında akıllarına ilk gelenleri açıkladı.

06 Nisan 2018 Cuma 16:37

Videoda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Konyaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Teleset Mobilya Akhisarspor Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Özdemir ve Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz; İstanbul, Bursa, Antalya, Eskişehir, Gaziantep, Konya, Trabzon, Kocaeli ve Ankara şehirleri denince aklına ilk gelen şeyleri açıkladı.
Başkanlar Eskişehir için büyük taraftar, çibörek, spor kenti, üniversite, futbol kültürü olan bir şehir, futbol ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.