AK Partili Ünlü: Büyükşehir Belediyesi de reklam gelirlerini devretmeli

Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, Eskişehirspor Kulübünü ziyaret etti

AK Partili Ünlü: Büyükşehir Belediyesi de reklam gelirlerini devretmeli
06 Nisan 2018 Cuma 16:54

AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Eskişehirspor tesislerinde Kulüp Başkanı Halil Ünal ve kulüp yöneticilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Oldukça sıcak bir ortamda geçtiği gözlemlenen ziyarette Ünlü, Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural’a görevinde başarılar diledi.

Büyükşehir Belediyesi de reklam gelirlerini devretmeli  

Sezonun bitmesine beş hafta kala yapılan çalışmalar ve hazırlıklar konusunda bilgi alan Başkan Ünlü, ”Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri’nin açık hava alanları ve bilboard reklam gelirlerinin Eskişehirspor’a devredilmesi örneği gibi Büyükşehir Belediyesi’nin de reklam gelirlerini Eskişehirspor’a devretmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle AK Parti grubu olarak üzerimize düşeni yapacağız. Meclis Grubu olarak Büyükşehir Belediyesi’ne ait bilboard ve açık hava reklam alanlarının gelirinin Eskişehirspor’umuza devredilmesi için meclis üyelerimizle kapsamlı bir çalışma başlattık, ilk meclis oturumunda yazılı önergemizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.