Başkan Özeçoğlu’dan Özel Ümit’e teşekkür

Eskişehir Basket sağlık sponsoru Özel Ümit Hastanesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Sinan Özeçoğlu ve Başkan Yardımcısı Özgür Demirdaş hastane yönetimine forma ve plaket hediye etti.

Başkan Özeçoğlu’dan Özel Ümit’e teşekkür
29 Mayıs 2018 Salı 13:43

Eskişehir Basket’in üç senedir sağlık sponsorluğunu yapan Özel Ümit Hastanesi’ne dev adamlar teşekkür ziyaretinde bulundu. Teşekkür ziyaretine Başkan Sinan Özeçoğlu, Başkan Yardımcısı Özgür Demirdaş ve Takım Menajeri Özgün Önver katıldı. Hastane başhekimi Selim Murat Ürer ve İdari Direktör Oktay Tanrıverdi’ne teşekkür eden Başkan Özeçoğlu forma ve plaket hediye etti.

Mutluluk duyuyoruz

Üç senedir dev adamların sağlık sponsorluğunu yaptıklarını söyleyen Hastane İdari Direktörü Oktay Tanrıverdi Siyah Kırmızılı yönetime teşekkür etti. Tanrıverdi, “Eskişehir Basket ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dev adamlarımız iki senedir büyük başarılar elde ediyor. Bu sezon Süper Lig’de müthiş işlere imza attılar. Oyuncuları, teknik heyeti ve yönetimi tebrik ediyorum” dedi.

Özeçoğlu teşekkür etti

Eskişehir Basket Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu ise yaptığı açıklamada, “Üç senedir sağlık sponsorluğumuzu yapan Özel Ümit Hastenesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Hem sezon başında hem sezon içinde hastanemizin desteğini yakından hissettik. Değerli yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Ümit Hastanesi ile iş birliği yapmaktan dolayı bizde çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.