Temelli: Sandığımıza, irademize, oyumuza hep birlikte sahip çıkmalıyız

HDP Eş Genel Başkan Sezai Temelli: "Bu coğrafyayı bir barış ve bir arada yaşama coğrafyasına hep birlikte HDP ile kavuşturacağız"

Temelli: Sandığımıza, irademize, oyumuza hep birlikte sahip çıkmalıyız
29 Mayıs 2018 Salı 13:52

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Bu coğrafyayı bir barış ve bir arada yaşama coğrafyasına hep birlikte HDP ile kavuşturacağız." dedi.

Temelli, partisinin Eskişehir İl Başkanlığınca Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında, HDP'nin Türkiye'nin partisi olduğunu ve Türkiye'nin adaylarıyla seçime katılacağını söyledi.

Herkes için barış, demokrasi ve adalet için yola çıktıklarını belirten Temelli, "Dönen dönsün yolundan, biz dönmeyeceğiz. Bu ülkeye adalet, barış, demokrasi gelene kadar mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu coğrafyayı bir barış ve bir arada yaşama coğrafyasına hep birlikte HDP ile kavuşturacağız." diye konuştu.

Temelli, tüm farklılıklara rağmen bir arada yaşanabileceğini vurgulayarak, "Farklılıklarımız bizim zenginliğimiz. Farklılıklarımız bize güç katar. Hangi inançtan olursak olalım, hangi etnik kökenden gelirsek gelelim, bu ortak vatanımızda birlikte demokratik cumhuriyeti inşa edebiliriz. 25 Haziran sabahı umuda uyanabilmek için sandığımıza, irademize, oyumuza hep birlikte sahip çıkmalıyız." ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.