Taraftarın 'Kadebostany' isteğine Başkan Kurt’tan olumlu yanıt

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, taraftarların sosyal medyadan kendilerine bulunduğu isteği geri çevirmedi.

Taraftarın 'Kadebostany' isteğine  Başkan Kurt’tan  olumlu yanıt
29 Mayıs 2018 Salı 14:45

Eskişehirspor taraftarı yeni sezon için istek ve önerilerini sosyal medyada dile getirmeye başladı.

Bir taraftarın St. Johnstone ile sezon açılışı yapsak, açılışta Kadebostany'i konser için çağırsak. Dolu tribünler önünde daha sezon başlamadan dosta düşmana gövde gösterisi. Ne güzel olur." şeklindeki paylaşımı sosyal medyada büyük destek gördü.

Bu paylaşımın ardından taraftarlar Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a tweet atarak destek istedi. Yapılan paylaşımda, " Kazım Kurt başkanım yine ben bir şey isteyeceğim. Arkadaşın şöyle bir projesi var Odunpazarı olarak sponsor olma şansımız var mı? Ona göre Kadebostany ile görüşmelere başlayalım, hem şehrin reklamı olur hem de Eskişehirspor'a kaynak" ifadeleri kullanıldı.

Bunun üzerine Belediye Başkanı Kurt'ta yaptığı paylaşımla olumlu yanıt verdi. Kurt, " Güzel olur Ayça. Konuşalım bakalım. Kulüpte de işler netleşsin oturup planlarız. Biz elimizden gelen desteği veririz her zamanki gibi" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.