Başkan Akgören: kimse bizden şampiyonluk beklemesin...

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, FİFA’da bulunan bazı dosyalarda puan silme cezası veya küme düşme cezası an meselesi olduğunu söyledi.

Başkan Akgören: kimse bizden şampiyonluk beklemesin...
25 Ağustos 2020 Salı 14:24

FİFA’da olan dosyaların tamamının kapatılması için 6- 6.5 milyon EURO civarında para gerekli olduğunu belirten Başkan Akgören, “FİFA’daki dosyalara olan borçlar  6-6.5 milyon EURO civarında bir borcumuz söz konusu ve bunlarının tamamın vadesi dolmuş hatta geçmiş ve bunların içerisinde 6-7 dosyada çok büyük tehlike var. Boffin, Pinto, Odonkor, Kulach, Bienvenü, Akaminko Bokila’nın kulübü… En tehlikeli bunlar. Bunlarda puan sildirme ve küme düşürme cezası an meselesi. Bu 6-7 dosyanın çözülmesi için 1-1.5 milyon EURO paraya ihtiyaç var. Eskişehirspor’un kurtulmasının birinci maddesi FİFA’daki dosyaların kapanmasından geçiyor. Çünkü cezalar kapıda. Birçoğu ile görüşüyoruz. Hal olanlar var, hal olmayanlar var. Biz şuanda para bulmamız halinde ilk iş bu dosyaları kapatmaktır. Biz eğer bugün 5-6 milyon EURO parayı bulursak net olarak söylüyorum, kimse bizden şampiyonluk beklemesin. Bizim için kapanmış her dosya bir şampiyonluk kadar değerlidir. Bizim birinci hedefimiz şampiyon olmak değil. Bu korkulu rüyalardan kurtulmak” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.