BAHÇEŞEHİR’İN GÖZÜ POTANIN ŞİMŞEKLERİ’NDE

Acıbadem Üniversitesi’nin haklarını satın alan ve önümüzdeki sezon TBL’de şampiyon olmak isteyen Bahçeşehir, Nesine.com Eskişehir Basket’i şampiyonluğa ulaştıran kadronun kritik isimlerini almak istiyor

BAHÇEŞEHİR’İN GÖZÜ POTANIN ŞİMŞEKLERİ’NDE
17 Haziran 2017 Cumartesi 13:57

Cemal Nalga’yı kadrosuna katan Bahçeşehir ekibi, şimdi de Yunus Emre Sonsırma, Murat Göktaş ve Evren Büker’in peşinde. Şampiyonluk isteyen ekip, iddialı kadro kurmak için kolları sıvadı. Nesine.com Eskişehir Basket yönetiminin kapısını çalan İstanbul temsilcisi, transferde bir hayli istekli.

Bahçeşehir iddialı

Siyah Kırmızılı ekibin yıldız oyuncuları ile ilgilenen Bahçeşehir Koleji bu oyunculara yıllık ücret konusunda oldukça yüksek fiyatlar veriyor. Acıbadem Üniversitesi’nin haklarını alan Bahçeşehir Koleji bu sezon TBL’de oldukça iddialı bir kadro oluşturmak istiyor. Bu transferlerde son kararı ise Eskişehir Basket karar verecek.

Transfer harekatı başlıyor

2017-18 sezonunda Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Nesine.com Eskişehir Basket önümüzdeki sezon planlanması için kolları sıvadı. Potanın Şimşekleri yeni transferler için yarın girişimlere başlayacak. Başkan Sinan Özeçoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet yarın bir araya gelerek transfer harekatına başlayacak. Temsilcimiz öncelikle Cemal, Yunus, Evren ve Murat’a gelen teklifleri değerlendirecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.