ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN

Eskişehirspor zorlu Osmanlı deplasmanından 4-2’lik galibiyet ile döndü. Kırmızı Şimşekler, ligin bitimine haftalar kala ligde kalmak için ciddi avantaj elde etti.

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN
06 Nisan 2019 Cumartesi 21:32

Maça iyi başlayan Kırmızı Şimşekler karşılaşmanın 20. dakikasında Gueye’nin attığı gol ile şok oldu. Bu golün şokunu kısa süre içerinde atlatan Eskişehirspor, dakikalar 26’yı gösterirken, Emre Güral ile 1-1’lik eşitliği yakaldı. Golden sonra sahada daha etkin olan Kırmızı Şimşekler dakikalar 44. gösterdiğinde yine Emre Güral ile 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da rakibine çok fazla şans vermeyen Kırmızı Şimşekler, 78. dakikada kale önünde gelişen karambolde filelerinde golü gördü (2-2) Bu golün ardından rakip kaleye baskı kuran Kırmızı Şimşekler’de kazanılan penaltıyı gole çeviren Emre Güral, Eskişehirspor’u 3-2’lik üstünlüğe taşıdı. Karşılaşmada gol perdesini uzatma dakikalarında Erdal Akdarı kapatırken, Kırmızı Şimşekler rakibi Osmanlıspor’u 4-2 yenerek hanesine altın değerinde 3 puanı yazdırdı.

6 hafta sonra galibiyeti hatırlayan Kırmızı Şimşekler, puanını 28’e çıkardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.