Fuat Çapa: Eskişehirspor ikinci bir sezonu bu şekilde kaldıramaz

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Eskişehirspor’un birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek “Eskişehirspor ikinci bir sezonu bu şekilde kaldıramaz” dedi.

Fuat Çapa: Eskişehirspor ikinci bir sezonu bu şekilde kaldıramaz
06 Nisan 2019 Cumartesi 21:57

Zor bir süreçten geçtiklerini belirten Çapa, “Maçtan önce söylemiştim son 7 hafta her puan çok önem taşıyor. Zor bir süreç geçirdik. Transfer tahtasının açılması ardından beklentilerin artması, zaman zaman eleştirilerin haksız olması beni çok üzmüştü. 6 aydır futbol oynamayan arkadaşlarımızın bu takıma katkı sağlayacağını biliyorduk. Önemli bir galibiyet aldık.  Eskişehirspor’un olduğu yerde, umut her zaman vardır. Ama Eskişehirspor birlik ve beraberliği korumak zorunda. İnsanlara gerçek olmayan vaatlerde bulunmamak lazım. Eskişehirspor ikinci bir sezonu bu şekilde kaldıramaz. Bu sezonu Eskişehirspor güzel bir şekilde bitirip, önüne bakmak zorunda. Maçtan önce belirli planlarımız vardı. O tuttuğu zaman bir yere kadar gidebiliyoruz. O zaman iyi teknik adam oluyoruz. Bizde iyi teknik adam olmak sonuca bağlı. Yaptıklarınız önemi yok. Sonuca bakıyoruz. Bunu çok iyi anladım ben. Sitemkar değilim. Kime sitem edeceğim. Burası benim memleketim. Bu arkadaşların birlikte oynamaya ihtiyacı vardı. Bu 11’i ilk defa yan yana oynatma şansı edindim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.