Alın profesyonellerinizi verin bizim çocukları

Eskişehirspor’un şampiyon olma ihtimali yoktu ama bizim çocukların mücadelesini alkışlıyorduk. Şimdi kötü futbol ve bu sonucun neresini alkışlayalım. Hatay’dan 4-0 mağlup dönen Kırmızı Şimşekler, düşme potasına gerilemesi de keyifleri kaçıran diğer unsur.

Alın profesyonellerinizi  verin bizim çocukları
10 Mart 2019 Pazar 15:24

Transfer tahtasının açılması ile makus talihin değişeceği yönündeki büyük umut her maç sonrası eriyor. Son dört haftada sadece 2 puan hanesine yazdırmayı başaran Eskişehirspor, oynadığı isteksiz futbol ile de taraftarın tepkisini topluyor.

Hezimet

Sezonun ilk yarısında kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Hatayspor’a 3-0 mağlup olan Eskişehirspor deplasmanda da aynı skorla döndü. Maçın hemen başında 2. dakikada Caner Hüseyin’in attığı gol ile şoke olan Kırmızı Şimşekler, 16. dakikada   eski Eskişehirsporlu Mirkan Aydın’ın attığı golle maçın ilk yarısını 2-1 mağlubiyet ile kapadı. İkinci yarıda da oldukça dağınık bir görüntü sergileyen Kırmızı Şimşekler 73. dakikada Hamza Gür’ün attığı gole engel olamayınca fark 3’e çıktı. Karşılaşmanın 86. dakikasında Hatayspor’un kullandığı penaltıda kaleci Melih’ten dönen  topu tamamlayan Hamze Gür skoru belirledi. Hatayspor:4 Eskişehirspor:0

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.