Çapa: Panik yapmanın anlamı yok

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Hatayspor ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada panik yapmanın anlamı yok" dedi ve ekledi: Şuan bulunduğumuz konum nedeniyle kimse umutsuzluğa kapılmasın.

Çapa: Panik yapmanın anlamı yok
10 Mart 2019 Pazar 16:29

Rakibin baskılı bir oyun ortaya koyduğunu belirten Çapa; "2-0’a kadar sahada çok mücadele eden bir takımımız yoktu. Rakip de oynamamıza izin vermedi. Gerçekten çok baskılı oynadılar. İkinci devre biraz daha derli toplu oynadık. Belki  çok eksiğimiz var. Bunu da kabul etmemiz gerekiyor. Mücadele yönünden çok eksiktik. Rakip kadar mücadele etmedik bu bir gerçek. Girmiş olduğumuz pozisyonlar yok muydu? Kesinlikle vardı ama 18 içinde yakaladığınız pozisyonları beklemezseniz veya topu bulduğunuzda gole çevirme gibi bir düşünceniz olmazsa bizim son haftalarda yaşadığımız sıkıntıları yaşamış olursunuz" dedi.

Paniğe gerek yok

Son ikıi haftada oynadıkları maçlardan dersler çıkardıklarını ifade eden Çapa;“Çok panik yapmanın bir anlamı yok. Çünkü bu sezon gerçekten zor bir sezondu. Gençlerbirliği ve Karabük galibiyetinden sonra beklentiler çok yukarı çıktı. Play-Off bile düşündük. Şu anda bulunmuş olduğumuz konum kimseyi umutsuzluğa kaptırmasın. Bizim bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalar sezonu nerde bitireceğimizi asıl belirleyecek maçlar. Bugün itibariyle ilk 6’da olan takımların hepsiyle oynamış olduk. Rakiplerimiz de onlarla oynayacaklar, bize gelecekler” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol buyun - 5 yıl önce
Hocam size inanıyoruz ve güveniyoruz Altınordu maçı inşAllah çıkış macimiz olacak
Avatar
es esli - 5 yıl önce
tam destek hocam yola devam