Yüksel: Bu cevvaliyeti AKP karşısında gösterseydik çoktan iktidar olmuştuk

CHP Eskişehir eski Milletvekili Cemal Okan Yüksel, CHP’deki kurultay tartışmalarına tepki gösterdi. Yüksel, “Savaş meydanlarında kurulan bir parti twitterda zedeletilmemelidir. CHP herkesten büyüktür ve herkesten uzun ömürlüdür” dedi.

Yüksel: Bu cevvaliyeti AKP karşısında gösterseydik çoktan iktidar olmuştuk
26 Temmuz 2018 Perşembe 18:27

Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gündemi işgal eden Olağanüstü Kurultay çağrısı ile ilgili gelinen nokta endişe verici. Açıklamalar, sayılar havada uçuşuyor. Her iki taraf da karşıdakini ‘yalancı’ durumuna düşürmek için elinden geleni yapıyor. Twitterda ilan edilmemiş bir savaş sürüyor. Bu cevvaliyeti AKP karşısında gösterseydik çoktan iktidar olmuştuk. Ben demiyorum, vatandaştaki algı bu. Tarafları kimin kurduğu partide siyaset yaptıklarını hatırlamaya çağırıyorum. Tarafları rakiplerinin kim olduğunu hatırlamaya çağırıyorum. Kimse unutmasın ki her iki taraf da bizim. Her iki taraf da biziz. Hangi taraf ‘yalancı’ çıkarsa çıksın, ‘ biz ‘yalancı’ olacağız. Savaş meydanlarında kurulan bir parti twitterda zedeletilmemelidir. CHP herkesten büyüktür ve herkesten uzun ömürlüdür. Nokta...” ifadelerine yerdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.