ETOS’tan Esgündem26’ya anlamlı ziyaret

Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS), 24 Temmuz Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü dolayısıyla Esgündem26.com’u ziyaret etti.

ETOS’tan Esgündem26’ya anlamlı ziyaret
26 Temmuz 2018 Perşembe 18:43

ETOS Başkanı Nihal Bağcı, ETOS Başkan Yardımcısı Hüseyin Akçar, dernek üyeleri Okşan Benli ve Sevgi Uyar, Esgündem26.com’un sahibi Ayşe Kaytan Uçak’a saksı şeklinde düzenlenen ve üzerinde ‘Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü’ yazan kitap kalıbına ekilmiş çiçek hediye etti.

Dernek Başkanı Bağcı, basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığını bildiklerini belirterek, “Toplum için yapılan bu önemli görevde gazetecilerin yanında olduğumuzu ifade etmek için buradayız” dedi. Bağcı, daha sonra yaklaşık iki yıl önce kurulan derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.