"VATANDAŞLA YAKIN TEMAS KURUN"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarına seslendi. Kılıçdaroğlu, başkanlardan parti içi tartışmaları bir kenara koymalarını isteyerek, “Biz, kişi partisi değil, kadro partisiyiz” dedi.

"VATANDAŞLA YAKIN TEMAS KURUN"
09 Mayıs 2017 Salı 13:38

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li belediye başkanları ile Ankara’da buluştu. Toplantıya Eskişehir’den, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan katıldı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Kılıçdaroğlu’nun referandum sonuçlarını ve parti içi tartışmalara değindiği öğrenildi.  Kılıçdaroğlu’nun, belediye başkanlarından, referandum sonuçlarının meşru olmadığını her alanda dillendirilmesini istediği kaydedildi.  Parti içi tartışmalara da değinen Kılıçdaroğlu’nun partiye zarar verecek ve kavgaya neden olacak sebeplerden uzak durulması gerektiğine dikkat çektiği, hiç kimsenin CHP’nin üzerinde olmadığını söylediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun ayrıca, hayır oyu veren yüzde 49’luk oranın korunması için belediye başkanlarından, vatandaşlarla yakın temas kurmalarını istediği belirtildi.



 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yılmaz - 7 yıl önce
Referandum yapalım. Chp anamuhalefet başkanı olarak da,Muharrem Ince'yi seçelim. Karşımızda akıllı, dürüst,ciddi bi muhalefet olsun. Chp nin son şansı.