Ünlü’den, Milletvekili Günay’a sert yanıt

Esgündem26’dan Ayşe Kaytan Uçak’a verdiği röportajda geçmiş yönetim tarafından yalnız bırakıldığı ifade eden Emine Nur Günay’a Dündar Ünlü’den yanıt geldi. Ünlü 4 yıl süresinde hiçbir vekil arasında ayrım yapmadıklarını belirterek alınganlıkların şahsi ve psikoloji olduğunu ifade etti.

Ünlü’den,  Milletvekili Günay’a sert yanıt
03 Eylül 2018 Pazartesi 15:31

Dündar Ünlü , yazılı olarak verdiği yanıtta, şu ifadeleri kullandı:

2014 yılında göreve gelen ve 4 yıl süresince görev yapan il yönetim kurulu bu süreçte 5 seçim ve bir de darbe girişimi yaşamış, tüm bu süreçlerden üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerinegetirerek çıkmıştır.4 yıl boyunca görev yapan yönetim kurulu hiçbir şaibeye karışmadan sadece dava şuuruyla hareket etmiş alnının akıyla görevini yerine getirmiştir. Aynı il yönetimi ve SKM 24 Haziran seçimlerinde de 4 yıl boyunca geçirdiği seçimlerdeki çalışma şuuru ve azmi ile görevini layıkıyla yerine getirmiştir. İl yönetimi sadece 24 Haziran seçimlerine odaklanmış görevini yerine getirirken, birileri boş durmamış seçim çalışmaları yerine il yönetiminin seçim sonrası değiştirilmesi için uygunsuz bir şekilde kulis çalışması yürütmüş ve bu çabasında da başarılı olmuştur. 24 Haziran seçimleri ile ilgili eğer bir sorun söz konusu ise bu sorunun kaynağı il yönetimi ve il SKM mi yoksa liste sıkıntısından mı kaynaklandığını yaşadığımız şehirde 3-5 kişiye sorulduğunda cevabın çok net bir şekilde alınacağı aşikârdır. Eğer 24 Haziran’da şehrimizde partimizin başarısında söz edilecekse, bu bir aylık seçim kampanyasından kaynaklanmamış 4 yılda emek emek oluşturulmuş sağlam bir teşkilat yapısı, şehirdeki olaylara hakimiyet,sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlardan ve şehirdeki 3 CHP’li belediyeye rağmen partinin görünür kılınmasından kaynaklandığı göz ardı edilmemelidir.

Dolayısıyla kimsenin kendisini kerameti kendinden menkul görmesine gerek yoktur.

4 yıllık süreçte parti içinde vekiller arasında hiçbir ayrım yapılmamıştır. Bunun dışındaki alınganlıklar şahsi ve psikolojiktir. 2019 Mart ayında yerel seçimlere doğru gidilirken, birlik ve beraberlikten bahsedilirken, bir yandan da sadece dava şuuru içerinde görev yapmış il yönetimini karalayıcı ve ayrıştırıcı açıklamalar yapılması meselenin ilkesel değil, şahsi olduğunun göstergesidir. 4 yıl boyunca tüm sorumluluklarını layıkıyla ve eksiksiz yerine getirmiş il yönetimini karalamak kimsenin hakkı ve haddi değildir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.